Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra FanArt Vaše povídky Mrtvé povídky Povídky M&M - 54.část - Avalon, part 3

Povídky M&M - 54.část - Avalon, part 3

coldvel Uživatelský avatar
Command Chief Master Sergeant

Pohlaví: Muž
Odpovědět s citací

Dobrej dil :D :bravo:
Gosh, I'm proud of you, gentlemen.
So what do you say we speed this thing up, hmm?
Are you with me?
All right, then.
Let's get this thing over and done with.
Let's put the hurt on Jerry.
Let's pitch in.
Let's raise the mission count to 35.
35 it is, gentleman.
We're gonna win this thing.
We're gonna win this fucking thing.

Puk Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací

:hmmm: :arrow:
Den na to, kdy našli kapitána Smithovou, oznámila seržantka Reedová s majorem Davisem onu

"Chápu, že je na mě hezký pohledem," ucedil pobaveně pořád k ní otočený zády, "ale nerad

"Vzal," usmál se. "A byl to ten nejlepší víkend. Ten a pak každéý další s ní," povzdechl si s

měsíce a pak zase zpátky spolu v normálním světě. Během dalšího roku jsem vyjelbyl :?: ještě na několika :?: dalších misích a pokaždé, když jsem odjížděl, jsem viděl, jak jí to strašně moc vadí, ale......
Alebo nejak inak?

"Jsem věděl, že ti to udělá radost.. a... hm... mám tou na tebe prosbu od dvou lidí."

:box2: :rflmao:
:bye:

Mackenzie Uživatelský avatar

Pohlaví: Žena

Odpovědět s citací

do p...rkenný vohrady :D...ok, jdu to spravit :D
bez mučení se přiznávám, že jsem včera nebyla ve formě :D...i auto před barákem jsem parkovala na 5x, pak jsem to vzdala a odjela jinam (a na to předchozí místo se nacpala octavka combik, který je tak o metr delší jak naše auto :D )

EDIT: upraveno, ale s dvěma nesouhlasím:
Citace:
měsíce a pak zase zpátky spolu v normálním světě. Během dalšího roku jsem vyjelbyl :?: ještě na několika :?: dalších misích a pokaždé, když jsem odjížděl, jsem viděl, jak jí to strašně moc vadí, ale......
Alebo nejak inak?

vyjel na několik dalších misí (co se ti na tom nelíbí?)

Citace:
"Vzal," usmál se. "A byl to ten nejlepší víkend. Ten a pak každéý další s ní," povzdechl si s

jakože každé další VÍKENDY (v množném čísle to bylo myšlené :) ) s ní...

Puk Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

"Vzal," usmál se. "A byl to ten nejlepší víkend. Ten a pak každé další s ní," povzdechl si s

jakože každé další VÍKENDY (v množném čísle to bylo myšlené :) ) s ní...

Beriem. :wink:
Během dalšího roku jsem vyjel ještě na několik dalších misích a pokaždé, když jsem odjížděl,

Pre mňa, tak ako je to napísané, veľmi krkolomné slovo. :sorry:
:idea: Skús vymeniť vyjel za byl a je to možno čitatelnejčie (aspoň pre mňa :lol: ), ale je to len na tebe.
:) :bye:

posedlík Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

vynikající díl :bravo:

pal Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Jenže když je někdo tisíce byl vzdálený na dlouhou dobu...potom, když se vrátila, snažili jsme se to vrátit zpátky, ale nešlo to," broukl.

bud to tam vypadla cast vety nebo tam neco prebiva (kdyz byl vzdaleny, .. kdyz je nekdo tisice mil/kilometru vzdaleny

"Jen jsou věci ze svého života, které neví ani má rodina, nemyslím si, že by je měl znát kdokoliv jiný."

z meho zivota (v mem zivote)

"Myslím, že jsme tenkrát byla mírně nepříčetná, ale díky kamarádovi jsem to zvládla.... nějak, ale zvládla."

jsem
Během dalšího roku jsem vyjel ještě na několik dalších misích a pokaždé, když jsem odjížděl,

nebo jen smazat ch :?:

:hmmm: :scared:
abych tez troska prispel :wink:
jinak se to jako vzdy dobre cetlo
Za kazdym vzestupem civilizace stala vira, za kazdym padem nabozenstvi. Neni nic horsiho jak negativni mysleni, zarlivost, zavistive ci jine negativni reakce pro zniceni zivota. Proto je treba myslet a konat pozitivne a s laskou.

Odpovědět s citací

bože, už neeeeee....včera jsem fakt neměla den :oops: ...a dneska jsem zas s prominutím bezdůvodně nasraná :D....

EDIT:
1) opraveno (fakt se za to stydím :oops: :( )
2) bedlivým mozkovým hloubáním a dloubáním jsem zjistila, že nasrání není bezdůvodné - pár příkladů za všechny: ráno mě vzbudí brácha, když řve po mamce, pak neteče teplá voda atd. atd. atd. :D...prostě den blbec :palka:

Aiwendill Uživatelský avatar
Brigadier General
Brigadier General

Odpovědět s citací

Mackenzie: a ty sa necháš naštvať kvôli takýmto obyčajným veciam??? :stupid: :stupid: :stupid:
Najlepší štvornohý priateľ človeka je posteľ...

Odpovědět s citací

Aiwendill: většinou ne :D...ale prostě nějak se nedařilo ty dva dny a pak se přidala taková ta věc, na kterou vy chlapi netrpíte a už to bylo :D
tak den blbec má občas každý, ne? :D

Aiwendill Uživatelský avatar
Brigadier General
Brigadier General

Odpovědět s citací

ja a chuck norris nie. Deň blbec má nás... 8)
Najlepší štvornohý priateľ človeka je posteľ...

Odpovědět s citací

Aiwendill: chudák den blbec :D

St0rm Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Tak jsem to teda tak nějak přečetl a rozhodně to není Last Ancient (tak nějak jsem v něj doufal :) )

Rozhodně to má původní odlehčený styl od Mac, Moony jsem bohužel nečetl. Nejsem schopný poznat která z vás psala kterou část, nebo kdo má na starosti finální úpravy, za to klobouk dolů. Nedokážu si představit, že bych já s někým psal v tandemu.
Děj je epizodní stejně jako seriál a četl jsem to v příliš dlouhém časovém úseku a kouskovaně, ale zdá se mi to, nebo postrádáme nějaký naddílový story-arc?
Jasně, je to příběh o týmu, ale nějaké něco. Víte? :D

Mám poznámku k rodům. Jednou vojenské hodnosti rodujete, podruhé jen některé (přikývla poručík a o dva řádky dál "kapitánka") a tak nějak bych od dvou slečen budoucnosti, které modernizují armádní hodnosti čekal, že nebudou skloňovat anglická příjmení (Smithová, tam mi přejela husí kůže po zádech).

Odpovědět s citací

St0rm: začnu od zadu - ona ta koncovka -ová tak trochu svoje opodstatnění má - nedovedu si představit, že kdybych psala povídku a napsala...nevím třeba: Smith řekla, že... Smith šla...tohle mi přijde divné a lepší mi v psané verzi přijde Smithová...zato když slyším nebo vidím v TV, novinách atd. např. Kim Kardashianová :wall: :wall: :wall: :palka: :palka: :palka: :palka: :box2: , tak tohle mi přijde ujetě

vojenská hodnosti jsou pokaždé jinak proto, aby to pokaždé nebylo stejně :D

story-arc - předpokládám, že myslíš něco, co se potáhne celou povídkou...bude to, ale tím, že se to vydává nepravidelně - což mi celkem vadí (sorry, Mooony, ale tak trochu to vázne na tobě :D ), tak jsme se k němu pořád nedostali. Momentálně máme povídky napsané do čísla 49 (plus mínus).

jinak povídka vzniká přes ICQ - píše se po větách, odstavcích - prostě jak co kdo tam chce zrovna napsat :) ...mám nějaké čerstvě zkopírované, tak se domluvím s Mooony, že tu pro představu nějakou hodím (ne celou, to by byla škoda :D, ale kousek určitě :) )

no a psané v tandemu? - na tom mě baví, že nevím, co tam Mooony napíše dál - co bude další věta, jak zareaguje ta postava, která mluví atd. :) ... krom toho každá v podstatě píšeme dvě nové postavy (Liv, Gin, Will a George - teď nám tu přibyde Mike - takže já budu mít v podstatě tři :D ) a zajímalo by mě, jestli jde poznat, kterou postavu kdo píše :scratchanym:

no a poslední věc - LA to není, Ginny na rozdíl od Mac je úplně jiná (nebo dost jiná) - teda řekla bych :D

tak doufám, že to je vyčerpávající odpověď :heat: :D

btw: líbí se ti to, i když to není LA? :oops: :palka: :D

St0rm Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

No byl jsem si celkem jistý, že každá máte jednu ženskou postavu a žil jsem v domnění, že tvoje je Ginny. U pánů si nejsem jistý.
A ano, líbí se mi to. Místy jsem musel vynaložit úsilí abych sledoval rozhovor a i přes absenci vyššího příběhu (které já rád) se to fajn čte. Je to opravdu jako původní SG, nevšední problémy všedního týmu. Některé temnější tóny mě docela dostaly, od vás dvou jsem je nečekal (opět připomínám, že mooony jsem nečetl, a i když LA měl temnější odstíny, takhle určitě ne).
Mít to nějaký ten story-arc, byla by to pro mě bomba :)

Odpovědět s citací

temnější :scratchanym: ...záleží, co tím myslíš a co jsi nečekal a já ti řeknu, od koho to pochází :D ... jinak jo, každá máme jednu ženskou postavu a každá jí vymýšlíme její osud :D ( a já se přiznám, že mám ráda šťastné konce a všechno vyřešené k dobrému :D)

PředchozíDalší

Zpět na Mrtvé povídky