St0rm: začnu od zadu - ona ta koncovka -ová tak trochu svoje opodstatnění má - nedovedu si představit, že kdybych psala povídku a napsala...nevím třeba: Smith řekla, že... Smith šla...tohle mi přijde divné a lepší mi v psané verzi přijde Smithová...zato když slyším nebo vidím v TV, novinách atd. např. Kim Kardashianová

, tak tohle mi přijde ujetě
vojenská hodnosti jsou pokaždé jinak proto, aby to pokaždé nebylo stejně
story-arc - předpokládám, že myslíš něco, co se potáhne celou povídkou...bude to, ale tím, že se to vydává nepravidelně - což mi celkem vadí (sorry, Mooony, ale tak trochu to vázne na tobě

), tak jsme se k němu pořád nedostali. Momentálně máme povídky napsané do čísla 49 (plus mínus).
jinak povídka vzniká přes ICQ - píše se po větách, odstavcích - prostě jak co kdo tam chce zrovna napsat

...mám nějaké čerstvě zkopírované, tak se domluvím s Mooony, že tu pro představu nějakou hodím (ne celou, to by byla škoda

, ale kousek určitě

)
no a psané v tandemu? - na tom mě baví, že nevím, co tam Mooony napíše dál - co bude další věta, jak zareaguje ta postava, která mluví atd.

... krom toho každá v podstatě píšeme dvě nové postavy (Liv, Gin, Will a George - teď nám tu přibyde Mike - takže já budu mít v podstatě tři

) a zajímalo by mě, jestli jde poznat, kterou postavu kdo píše
no a poslední věc - LA to není, Ginny na rozdíl od Mac je úplně jiná (nebo dost jiná) - teda řekla bych
tak doufám, že to je vyčerpávající odpověď

btw: líbí se ti to, i když to není LA?