Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra FanArt Vaše povídky Mrtvé povídky StarGate:Exodus: 45. Díl - Pomoc shůry

StarGate:Exodus: 45. Díl - Pomoc shůry

Jednoduché :) Má cenu pokračovat?

Ano
34
100%
Ne
0
Žádná hlasování

Celkem hlasů : 34

SPeeDy Uživatelský avatar
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací

Tak pokud nekupuješ čínské výrobky, tak by mě zajímalo, jak to u tebe doma vypadá? Holé zdi a na podlaze PVC? :D

deadalos Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

to ne ale ty kusi snesu co vtom sou mi nevadí ale když je odnich něco celé tak je to nekvalitní a tomu nedůvěřuju.

soreno Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Proč to vždycky ukončíš v tom nejzajímavějším?? Konečně jsem se těšil, že Shepparda vysvobodíš a nic. :( Ale díl to je skvělý... Jen mi není jasné jak přeprogramovali ty frekvence štítů a pochybuji o tom, že ta stanice by nevydržela výbuch 4 hlavic mark IX. Vždyť ta stanice musí mít stejnou technologii jako měli g'oauldi. A i Anubisova loď by tohle nevydržela, leda že by měla každá ZPM. Ale jestli jsem to dobře pochopil tak Achilles na ně vypustí drony a byl bych rád, kdyby ty mrchy luciánský poslal ke všem čertům. Jinak opravdu úcty hodná práce... :)

Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

No já jsem nad tím výstřelem hlavic váhal. Je to napsané tak podivně, ale hlavní myšlenka je taková, že co stanice, to hlavice. Tedy že každou stanici zasáhne jedna hlavice.

soreno Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Ale pokud jsem to dobře pochopil tak hlavice neúčinkují

Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Brendy Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Žůžo díl, to se musí nechat :D
Já osobně bych ti nedoporučoval zničit Odysseu :palka: :palka: :hmmm: :palka: :palka: :box2: :box2: :x :evil:
Deadalos: musím souhlasit :)
A i reagovat na to, jak mohli důstojníci na Sun-tzu být tak dobří, když jsi napsal, že šlapali jako švýcarské hodinky (ale vyrobené v Číně!!! :D :D :) )
Toto je spoiler!!!:
Omlouvám se našim asijským přátelům
"Jen dvě věci jsou nekonečné - vesmír a lidská hloupost. Tím prvním si ovšem nejsem tak jist." Albert Einstein

Captain
Captain

Odpovědět s citací

XD kdyby byli vyrobené číně šlapali by jen do několika týdnů a pak by navždy stáli.

Brendy Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Tak to by mohla být Sun-tzu zničená- už přestaly jít :)
Toto je spoiler!!!:
Opět sorry
"Jen dvě věci jsou nekonečné - vesmír a lidská hloupost. Tím prvním si ovšem nejsem tak jist." Albert Einstein

Captain
Captain

Odpovědět s citací

To jo no ale nejspíš jí vyrobili v americe.

atlantis235 Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Hodnoťte povídku a nespekulujte o tom, jestli něco vyrobili v Číně nebo Americe :!:

Mr. Mister Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Fajnové počteníčko jen co je pravda. :D :) Má to cenu psát? Ale jo. :D Opět skvěle odvedená práce, i když jsem si tam všiml pár chybek, ale v takovém dlouhém textu se to ztratilo. :wink: :)

Dobrý nápad s tou ZPMemkovou bombou. :D Těším se, až tu rachejtli odpálíš, to bude ohňostroj. :D

Já osobně bych byl za zničení Odyssey, ať je nějaký vzrůšo. :D

A rovněž doufám, že už se v příštím dílle dozvíme, jestli se dostane Sheppardův tým na svobodu nebo jen jeho část? :D :)

Captain
Captain

Odpovědět s citací

A já osobně bych byl za zníčení ruské lodi mě přídou trochu na hlavu a že sou jedno sprostý slovo na idi...
Mimochodem už se těšim na pondělí hodně a doufam že odyseu nezníčíš tu mam nejrači a dělá něco jako velitelskou loď.

Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

Pravda, Odyssea byla vlajkovou lodí pozemské flotily, ovšem na její pozici se teď vydrápal Achilles a ten ze hry jen tak nepůjde. Nebo ano? :D Kdo ví...

Captain
Captain

Odpovědět s citací

A jo na toho sem zapoměl.

PředchozíDalší

Zpět na Mrtvé povídky