Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra FanArt Vaše povídky Mrtvé povídky SG Dynasty: The Last of Ancients - 102. Kapitola - Ultimátum

SG Dynasty: The Last of Ancients - 102. Kapitola - Ultimátum

jakop Uživatelský avatar
Major
Major

Pohlaví: Muž
Odpovědět s citací

Bohužel ne. No snad se něco stane na Vánoce jako dárek pod stromeček :D
jakop
E-Mail - jakop@lit.cz
Skype - jakop_osik

Bra´tac Airman
Airman

Odpovědět s citací

pod stromečkem nic nebylo a je skoro konec ledna, tuhle sérii mam skoro přečtenou (4 dny) bude pokračování? je to napsaný skvěle už dlouho sem u ničeho takhle dlouhou nevydržel. a to sem už na kap. 95 a je to čím dál lepší :D :D :D

Aiwendill Uživatelský avatar
Brigadier General
Brigadier General

Odpovědět s citací

pokračovanie bude, ale neviem kedy. lebo momentálne píšem jeden veľký príbeh (Erlinor), ktorý nebude publikovaný na tomto fóre, lebo ho plánujem ako knihu (Prípadne e-book). Last of Ancients a ostatné diely zo série SG Dynasty píšem len popritom a najskôr to vidím tak,že popri Erlinore dokončím tohto roku Purpurový meč (Veľmi optimistický odhad) a Stratených vo vesmíre (vcelku reálny odhad, keďže príbeh sa prehúpol do druhej polovice). Forlinov príbeh momentálne stojí na vedľajšej koľaji a čaká na novú lokomotívu, ehm... chuť do písania.
Najlepší štvornohý priateľ človeka je posteľ...

Bra´tac Airman
Airman

Odpovědět s citací

vzhledem k cenám kolejových vozidel si na pokračování forlina počkáme asi delší dobu ještě, každopádně píšeš poutavý příběhy a jen tak dál.nemůžu se od nich odtrhnout. 8)

jakop Uživatelský avatar
Major
Major

Odpovědět s citací

Škoda, ale snad se dočkáme něčeho jiného.
jakop
E-Mail - jakop@lit.cz
Skype - jakop_osik

Bra´tac Airman
Airman

Odpovědět s citací

Aiwendill píše:
bude to ešte veselé...

pokiaľ ste čítali pozorne admirálovo dedičstvo, tak zistíte, že Forlin dostane guľku do ramena a nebude to celkom podľa predstáv žiadnej strany... áááále, čo vám tu vlastne spoilujem. Uvidíte v ďalšej kapitole! :write:

no tak jsem znovu přečetl The Last of Ancients a od přidání poslední zatím 102. kapitoly uteklo jen 5 let :D
píšeš ještě , nebo jsi to uložil sarkofágu někam hrobky? ani o tvých další povídkách nic nevím zde na foru sem jich moc neviděl
Admirálovo dedičstvo - Mám
Dolinarth - Mám
Dobrodruhovia - Mám
Jazdec na Pegasovi - Mám
Poslední z Antikov - Mám

ale tohle už jsem na foru nějak nezaregistroval, nebo to dáváš na jiný server ? popřípadě publikace?

Stratení vo vesmíre - Curso + někdo
Ríšska admirálka - Anna
Cesta múdrosti - Annin syn Daniel
Cesta času - Annina dcera Maria
Reconquista - viceadmiral Niam (odbočka z forlinovho pribehu)
Divá ruža - Clea
Strážkyňa tajomstiev - Clelia (pokracovanie divej ruze)
Matriarcha (pracovný nazov) - Anna (pokr risskej admiralky ehm.... AD3)
Strážcov hnev je v štádiu osnovy...

děkuji za případné odpovědí :D a snad za nové kapitoly :D

Bra´tac Airman
Airman

Odpovědět s citací

Každopádně jsem zvědavý jak bude pokračovat vyjednávání mezi loajalisty a vzbouřenci ( AD mam teprve v plánu znovu rozečíst)
Čtení v myslí? to by se občas hodilo i v reálu :D
každopádně to bylo doposud plný akce a jestli se brzy neobjeví další kapitola asi ze mně bude slintající troska :D
jinak nebýt tvých příběhů tak bych se ted během nemoci fakt unudil, nemohl jsem ani mluvit jak sem byl nachlazenej, ale s forlinem jsem to přečkal :D

Každopádně mě brzy čeká Anna a její vlstní skoro smrt s bakterií Dobsea parpolea nebo jak se to jmenovalo :D
pak už jen postupné stěhování antických lodí z doků na Terra Atlantus přímo SGC pod nosem :D , a nejlepší úsek dle mého když se Anna vydá Lorardianem na záchranu destiny a opravu sázecích lodí do dalekých galaxií.
jo jsem asi maličko závislák :D po cestě najde Imperátora :D copak si Anna asi kompenzuje tak velkejma LODIČKAMA??? :D

Předchozí

Zpět na Mrtvé povídky