Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra FanArt Vaše povídky Mrtvé povídky StarGate:Exodus: 45. Díl - Pomoc shůry

StarGate:Exodus: 45. Díl - Pomoc shůry

Jednoduché :) Má cenu pokračovat?

Ano
34
100%
Ne
0
Žádná hlasování

Celkem hlasů : 34

Brendy Uživatelský avatar
Airman
Airman

Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací

Nádherná bitva i díl. Tvoje povídka se mi opravdu líbí, jen tak dál :D :bravo:
A jinak jenom takové zamyšlení (i když to asi v dalším díle vyřešíš): to ZPM by mohli ,,natřít´´ tou látkou stejně jako to udělal tuším Kamulus nebo nějaký podobný slizký had. Ta látka při styku s elektr. rozvodem explodovala a to takovým způsobem, že kdyby dali celé ZPM, explodovala by Sluneční soustava- jen pro zamyšlení :bounce: :bounce:
"Jen dvě věci jsou nekonečné - vesmír a lidská hloupost. Tím prvním si ovšem nejsem tak jist." Albert Einstein

SPeeDy Uživatelský avatar
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

Díky oboum za kladné ohodnocení :) A jinak co říkáte na ten bombardér? Líbí? :D

ZPM=> Tou látkou by to natřít mohli, ale předpokládali, že by to asi wraiti odhalili, protože nejsou zas tak blbí, aby ho dali hned bez kontroly do rozvodů (nebo ano? :D), a tak tam dali tu "bombu". V podstatě je to ta samé věc, ale mohou to odpálit kdy chtějí a znát výsledek. Jinak by museli doufat, že to wraiti zapojí.

Brendy Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Ok, taky mi to přišlo podobné a proto jsem to napsal :write:
A bombardér je nádherný, ale hmmm..... nějak mi přijde, že ho odněkud znám :scratchanym: (nic proti :) )
"Jen dvě věci jsou nekonečné - vesmír a lidská hloupost. Tím prvním si ovšem nejsem tak jist." Albert Einstein

SPeeDy Uživatelský avatar
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

Jde o to, jestli myslíš obrázek nebo popis. Obrázek je někde odtud z fóra a popis je stoprocentní výtažek z mé hlavy. Je pravděpodobné, že je to dost podobné s ostatními, ale tentokrát jsem to dělal čistě já a nikde jsem se neinspiroval.

deadalos Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

Skvělí díl takže stvojí povídky by se mi líbili doma tyto věci 303 bombardér pak ten zhomtňovač od mackeye a 305 Achiles a to by se stalo mým novím létajícím domem.Sem zvědavej co si pro ně připravili luciáni za překvápko.

Daedalos304 Uživatelský avatar
Major General
Major General

Pohlaví: Muž
Odpovědět s citací

tak ten bombardér pokud se nepletu poprvé použil Patas25 ve své povídce SGA: Nový řád a měla to být náhrada 302jek :)

Infected.bass Airman
Airman

Odpovědět s citací

Ten "bombardér" je tak trochu vykradenej F/A-37 Talon, kterej tak nějak neexistuje :-D

tominocz Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Daedalos304: jak si to můžeš pamatovat já v tom mám takovej guláš v těch povídkách že nevím od koho a od čeho co je a mám v tom zmatek když se vydá nějaký nový díl čehokoliv :D
Obrázek

soreno Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

výborný díl... nevíte proč se mi to nezobrazilo na tvé úvodní stránce byl jsem zmatený... Ten bombardér je luxus... A podle mě si luciáni postavili nebo našli nějakou novou loď, třeba tu co měl anubis (třeba jich měl víc) jinak vím, byla zničená nad antarktidou.

Captain
Captain

Odpovědět s citací

Todle mě taky napdlo že našli tendle anubisův křáp třeba měl i náhradní.

atlantis235 Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

303 používá armáda. :D Obrázek

Captain
Captain

Odpovědět s citací

Jen otázka jak se ten stroj jmenuje ve skutečnosti armádní letectvo je jedna z věcí co mě zajímají ale armáda asi celá.

atlantis235 Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Měl by to být F/A-37 Talon

Captain
Captain

Odpovědět s citací

Velice děkuji le podle mého názoru má amerika nejlepší tyto stroje F/A 22 RAPTOR (nemůže startovat z letadlovích lodí) A F/A35 Liangthing (nebo nějak tak a le je to jen upravená F/22 už může startovat z letadlovích lodí jelikož se nemuí rozjíždět.Ale podle mého názoru nexesituje jelikož sem ho viděl leda tak ve filmu Stelth přísně tajná mise což blnádherný film zvlášť ta část kde rozsekali SU-37.

Infected.bass Airman
Airman

Odpovědět s citací

Prosím Vás F/A-37 Talon NEEXISTUJE, vymysleli si ho tvůrci jen do filmu. Psal jsem to o něco výš. :x

PředchozíDalší

Zpět na Mrtvé povídky