Marvel Hadr... Ty už jsi horší než BBC a Doctor Who... Každou chvíli něco měníš, přepisuješ, upravuješ a zase stornuješ.... Urob aspoň nějaký chronologický seznam jako to jde za sebou, proboha... Jak jednou vydáš toto a příště zase tamto, tak už v tom mám vážně bordel, a to slušnej.
ehm, jakop mi asi potvrdí, že rozpis príbehov som už viackrát posielal v xls súbore. bolo tam napísané, ako poviedky nasledujú za sebou a kedy začínajú a kedy končia a tak podobne...
ehm, jakop mi asi potvrdí, že rozpis príbehov som už viackrát posielal v xls súbore. bolo tam napísané, ako poviedky nasledujú za sebou a kedy začínajú a kedy končia a tak podobne...
Ano to mohu potvrdit, našel jsem dokonce soubor tak 2 roky zpět a od toho nového se to moc neliší, jako jsou tam nové povídky, ale u starých je to defakto stejné.
Okrem toho v mojom univerze boli Pardenci rasou, ktorá nepoužívala k transportu lode ale ine spôsoby. Keď to dame do suvisu s tým, že ide o vyhynutù rasu, tak je isté, ze sa žiadne pardénske lode neobjavia...
Nie, to nespravim. Žiadni Pardeénci a žiadne iné rasy, ktoré by mali hlavnú úlohu v mojích pribehoch. Preto neriešim ani Noxov a dokonca ani Antikov... pokiaľ ste si to neuvedomili, tak všetky moje príbehy sa odohrávajú v dobe úpadku a väčšina mojich postáv (teda aspoň tých hlavných) su miešanci (anna, forlin, curso...)
Ano, ano, to víme... Doufám, že jsi to nevzal jako rozkaz, jen mě to tak napadlo, že by to mohlo být zajímavé... Že bychom se dozvěděli něco více z života Pardencov.