Aiwendill: Mě se kapitola líbíla. Ty jsi na tom totiž tak, že jsi částečně limitován AD, kde byl Forlin zraněn, takže se k tomu musíš nějak dopracovat. Jak a za jak dlouho to je druhá věc. Zatím to probíhá podle Forlinova plány, ale i ty nejlepší plány selžou při střetu s realitou.
Také se moc těším, zda pošleš Erlinor a Cursa mailem
jop, bude zranený, ako to bolo už naznačené v AD. A to už čoskoro... Ono totiž nepôjde všetko podľa plánu a Forlin sa prejaví ako pekný hajzlík, aby dosiahol svoje... Ale to som už asi písal predtým, že nie je žiadny svätec, však?
Curso a Erlinor do vianoc nebudú. Mám teraz takú tvorivú krízu a teda píšem veľmi pomaly a po malých kúskoch. Možno to bude do nového roku, ale nesľubujem...
Tak to tak vypada ze se budu muset znova podivat na posledni kapitolu vubec se me nic nevybavuje. No jsem zvedav kdy bude dalsi pokracovani. Jeste v tomto ci az nekdy v pristim? A samozrejme netrpelive ocekavam kdy dorazi do mailu jezdec. A samozrejme uzij si cas vanocni i novorocni ve zdravi.
Za kazdym vzestupem civilizace stala vira, za kazdym padem nabozenstvi. Neni nic horsiho jak negativni mysleni, zarlivost, zavistive ci jine negativni reakce pro zniceni zivota. Proto je treba myslet a konat pozitivne a s laskou.
Curso a Erlinor do vianoc nebudú. Mám teraz takú tvorivú krízu a teda píšem veľmi pomaly a po malých kúskoch. Možno to bude do nového roku, ale nesľubujem...
Tak můžeme jenom doufat, oboje skončilo zajímavě, hlavně Curso. A jsem zvědav až budeš psát Aničku 2 - to bude taky síla
nie, ale tie počty nepriateľov, ktoré sa tam objavia... vlastne to už môžete predvídať podľa posledných kapitol Cursovho príbehu a tiež aj Dobrodruhov...
hmm... to jich bude asi dost, ale stále to není na titul Megalomana. Ale pokud přihodíš pár mrtvých králíčků a jednu zničenou planetu, mohl by jsi dosáhnout na titul Vraha.