Dobře, to s těmi štíty Jumperů uznávám...
Dobře, tak tam pošle drony postupně, vždy proletí a vypne ho... Nezapomínej, že jsou ovládány přes neurální rozhraní... Ta skla se nemusí rozbít drony, stačilo by pár přesně mířených zásahů z pistole, nebo se k nim slanit a ručně se vysklít. Nezáleží jakým způsobem.
Pravda bavili jsme se o horních vratech... Ale ty spodní, do místnosti a brána jsou nadřazeny Jumperu... To vím jistě... A ano krystaly vyndat mohli, ale to neudělali.
M18 je velmi intenzivní a obsahuje vysoce dráždivý plyn, který ale neudusí, začne ti dráždit sliznice a při hodně velké koncentraci vyvolává zvracení... Ale M18 a jí podobné mají jisté Kvocienty bezpečnosti a normy... A zkrátka podle mezinárodních úmluv nesmí zabít, pak se jednalo o chemickou zbraň, konkrétně o bojový plyn se smrtícími účinky...
Áno, je to flashbang, promiň psal jsem odpověď na telefonu a občas automatická oprava nezafunguje tak jak má. Já neříkám, že je Flash bezpečný, to ani náhodou... Sice se díky své konstrukci netříští, ale stále se zněj uvolňují horké plyny, které mohou popálit člověka. Vyděl jsem, co dokáže udělat, když bouchne kousek od člověka. Pár pitomců, (které jsem kdysi hrdě nazýval přáteli) na jednom ze cvičení odjistili omračovací granát na vestě. Než ho stačil sundat, bouchl. Byl to naštěstí cvičný flash s asi 1/4 nominální účinností, než klasický, hruď měl naštěstí chráněnou taktickou vestou s balistickou vložkou,ale stačilo to, aby mu to vážně popálilo obě ruce a část obličeje. Odvezla ho sanitka... Takže ano, vím co zábleskový granát dokáže... A rozhodně neříkám, že je bezpečný, ale je účinný a v 99% procentech případů i nesmrtící. Pokud bouchne ve vzdálenosti větší než cca 3 metry, nemělo by dojít k ujme na zdraví. Je to jako plynová pistole, je taky bezpečná, ale pokud s ní na člověka vystřelíš na vzdálenost menší než metr, můžeš ho horkými plyny vážně zranit, v krajním případě i zabít.
Feeling borded, call me Fredy idrc...