Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra FanArt Vaše povídky Mrtvé povídky SGA - Navo Incursis - 20. Ellis

SGA - Navo Incursis - 20. Ellis

Bra´tac Airman
Airman

Pohlaví: Muž
Odpovědět s citací

jak si tedy na tom s dalšími díly? :bravo:

pal Second Lieutenant
Second Lieutenant

Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací

nejspise nijak. asi zapomel :rflmao:
Za kazdym vzestupem civilizace stala vira, za kazdym padem nabozenstvi. Neni nic horsiho jak negativni mysleni, zarlivost, zavistive ci jine negativni reakce pro zniceni zivota. Proto je treba myslet a konat pozitivne a s laskou.

BB20 Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Pohlaví: Žena
Odpovědět s citací

Souhlasím. :yes:

Narutho88 Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Skvela povidka :yahoo: :bravo: :yahoo:

Bude niekedy pokracovanie :?:

pal Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

srandisto :rflmao:
Za kazdym vzestupem civilizace stala vira, za kazdym padem nabozenstvi. Neni nic horsiho jak negativni mysleni, zarlivost, zavistive ci jine negativni reakce pro zniceni zivota. Proto je treba myslet a konat pozitivne a s laskou.

ramnogh Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Ahojte všem, moc se omlouvám, ale časově sem se velmi zahltil a fórum sem musel opustit. Nečekal jsem, že tu stále budou nějaké reakce, poté co sem to tu opustil. Mám pár nápadů jak pokračovat tuto povídku, stál by o to ještě někdo? :D I kdyby ne, všichni co jste to během let četli jste neuvěřitelní a nejlepší!!!!!!!! :D Díky! ;)
Moje první povídka s názvem: SGA - Navo Incursis
-Jedná se o přímé pokračování seriálu Stargate Atlantis (přímo na díl SGA 5x20).

Moje první hra s názvem: Stargate incidents
-2D simulátor 3 stíhaček: F-302, Puddle Jumper a Destiny Shuttle

david-L Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Jasné, že stál. Čím viac poviedok na fóre tým lepšie :shock:

pal Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

:yahoo: hurá autor živ a dokonce chce pokračovat v :write: jupí

samozřejmě že mám zájem

posedlík Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Pohlaví: Muž
Odpovědět s citací

čím víc tím líp :yahoo:

Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

No tak jo :D mám teď ještě zkouškový, tak jak bude mezipauza sepíšu nějaký shrnutí co se doposud dělo, a pak navážu tam kde sem skončil ať to aspoň zakončím. Díky za podporu lidi! :)
-Jedná se o přímé pokračování seriálu Stargate Atlantis (přímo na díl SGA 5x20).

pal Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

no at se dari.

Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Díky :) , Dotaz k čenářům, má antická loď třídy Aurora teleportéry? Přijde mě to logický ale nikde jsem nenašel nějaké specifické parametry :? Vycházím z těchto konceptů http://stargate.wikia.com/wiki/Aurora-class_battleship , ale jelikož se zde ani neshodnou na délce lodi
The size of the ship is, as with many other vessels in the Stargate universe, hard to determine. The first appearance was the Aurora, which was a derelict floating in space with little reference for size. The Orion, seen next, originally appeared about 350 meters long, which was supported by an official graphic of the ship. The graphic, however, was completely inaccurate (placing the bridge in the nose rather than on the midsection, for example). Later on in the series, the vessel's size stabilized and screen measurements usually come up with the now-accepted value of around 3 kilometers in length. It would likely be logical to assume that the Orion was meant to be the same size as the other vessels, since they shared the same basic design.
, tak se to těžko odvozuje. 350m ujdu pěšky ale 3km hned moc ne :D Ale přijde mi to logické aby tam byli pro rychlejší přesun k důležitým částím lodi. Díky za odpovědi :)

BFU Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Ak myslíš transportér ako na Atlantíde, kde je v systéme sieť transportných bodov, medzi ktorými je možný transport, tak asi áno. Bolo by to praktické. Ale nemyslím si, že by som niekde v seriálovom svete SG1-SGA postrehol na antických/asuranských lodiach transportér asgardského typu, ktorý umožňoval prenos na akýkoľvek bod v dosahu systému.

Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

JJ myslím ty transpotní body (můstek, strojovna, hangar atd..), ten asgardskej jsme si jenom "ukradli pro naše lodě". :)

Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Taak zkouškový se nátáhlo ale už je done :D takže konečně klid na psaní :write: :write:

PředchozíDalší

Zpět na Mrtvé povídky