Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra FanArt Vaše povídky Mrtvé povídky SG: Příběh Vesmíru - Epocha druhá - díl desátý (13.12.2012)

SG: Příběh Vesmíru - Epocha druhá - díl desátý (13.12.2012)

Dragon Uživatelský avatar
Brigadier General
Brigadier General

Pohlaví: Muž

Odpovědět s citací

Všem moc děkuji :)
další díl tu bude snad co nevidět, tenhle týden ještě dodělávám maturitní práci a pak mám týden volno a vzhledem k tomu, že z jistých okolností tu bude nuda (předpokládám), tak budu psát.. nebo to mám alespoň v plánu. Děj je vymyšlen jen to obrousit a dostat to nějak na papír, což je ta horší část - snad jsem nezapomněl jak se to dělá :D
Tak snad dostojím slibu co jsem dal sám sobě a díl odešlu na korekci ještě tento měsíc ;)

btw:
Ano Dark Angel to nádherně vystihl... :lol:, tak to hold dopadá když se vedle sebe potkají dva dny jako je maturiťák a narozky :rflmao:
Povídky
Vše potřebné naleznete-ZDE
Osudový skok-ZDE
HRA
*Jumper vs. Wraith ´s
(klikni)
„Myšlenka, i když nebyla převedena do podoby obrazu, je sama uměleckým dílem. Myšlenkový proces umělce bývá často zajímavější než výsledná realizace.“
          Sol LeWitt

Snail Staff Sergeant
Staff Sergeant

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

Doufám, že máš pevnou vůli a slib splníš...už kvůli nám :D
btw. je ti 21 a teprv děláš maturitu? :shock:

Puk Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Ja sa pridám ku gratuláciám až po prečítaní ďalšej časti. :twisted: :lol:
:wink: :bye:

Ronaldus7 Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

teď jsem si přečetl celou povídku a je výborná, těšim se na další díl
Pokud tě štve, že zrušili SGU, hoď si tohle pod podpisu.
Pukud tě štvou lidi co jsou rádi že zrušili SGU, hoď si tohle do podpisu.

Brigadier General
Brigadier General

Odpovědět s citací

Vítám nového čtenáře :)
V týdnu se dám do psaní, tak mi držte palce - snad jsem to nezapomněl :D

Snail:
njn je to divný co :D, ale počítej se mnou... jeden rok odklad, potom 9 let ZŠ následně 3 roky učňáku a nyní 2 roky nástavbového studia (mimochodem kdybych nebyl blbej, tak jdu na ten maturitní obor rovnou, ale já vůl šel za tím co mě bavilo :D )
Povídky
Osudový skok-ZDE
HRA
*Jumper vs. Wraith ´s
(klikni)
„Myšlenka, i když nebyla převedena do podoby obrazu, je sama uměleckým dílem. Myšlenkový proces umělce bývá často zajímavější než výsledná realizace.“
          Sol LeWitt

Snail Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Tak to jo, já myslel že jako většina lidí jedeš 4 roky rovnou na maturitu...
No vybral sis to hezky, rovnou na státní :D tak pak dej vědět jaká je

O'Neil Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Já jsem si právě přečet celou povidku a je super takže se těším na další díl!
Pokud tě štve,že zrušili SGU,hoď si tohle do podpisu.
Pokud tě štvou lidi co jsou rádi že zrušili SGU,hoď si tohle do podpisu.

Engerow Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Já také ted dočetl tvoji povídku a i přesto že je filozoficky zaměřena dá se pochopit a je zajímavá.
Nová Lod,Staří i noví nepřátelé,
Nové postavy. To vše v povídceThe ship. Předpokládané uveřejnění prvního dílu: 15.8.2011

BB20 Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Pohlaví: Žena
Odpovědět s citací

Taky se musím přidat ke čtenářům, taktéž jsem nedávno dočetla tvou povídku a je přinejmenším zajímavá.

Snail Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Tak mi nějak přijde, že jsi to svoje předsevzetí nesplnil. To je přesně důvod, proč já si žádné nedávám :D

Snail Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Půlrok uběhl jako voda...tedy jako nějaký hodně slabý potůček vody, protože nám nepřinesl žádný nový díl. :(
Půlroční pauza už je dost dlouhá na to, aby ses zamyslel, jestli to s tou povídkou ještě pořád myslíš vážně. Pokud ses již rozhodl, že ne, tak to sem prosím napiš, ať už tu dál nespamím. :wall:

Dark Angel Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Já bych dal Dragonovi čas, ono příprava na maturitu přeci jen sežere větší množství času, navíc potom když má člověk trochu klidu tak většinou to poslední na co myslí je psaní :-) . Pokud nebude psát ani po matuře, tak to je něco jiného, ale pro teď bych byl k němu shovívavý.
Můžeme o tom vést spory, můžeme s tím nesouhlasit, ale to je tak všechno, co se proti tomu dá dělat.

Mé Povídky ZDE

forton Uživatelský avatar
Master Sergeant
Master Sergeant

Odpovědět s citací

jo no matura se blíží :-) květen to masakr měsíc:-) ještě že jsem ji dal ale to už je 8 let...
držím palce Dragone a hlavně to chce klid:-)

Brigadier General
Brigadier General

Odpovědět s citací

Všem se opravdu moc omlouvám, ale jak nadhodil DA, tak maturita se blíží a to tak že už 5.5 mám praktickou a jestli vůbec budu připuštěnej k maturitě (tedy k ostatním zkouškám) se dozvím až 13.5... ano je to blbost, ale opravdu to tak je a po poslední zkoušce budu měsíc čekat na verdikt udělal/neudělal....
Ale abych to vše nesváděl jen na maturitu, tak tu jsou i starosti okolo a popravdě nevím a dost se i děsím co bude po maturitě a tím nemyslím práce/socka a podobně...

Tak či tak na povídku občasně myslím a promýšlím děj (ale jedná se o děj velmi vzdálených dílů), jediný problém je sednout si a psát...

konečný verdikt je ten že povídku zatím nehodlám jen tak zahodit a rád bych jí dopsal! A pokud se něco změní, tak vám dám vědět.

Děkuji za trpělivost a ještě jednou se omlouvám za tuto velmi dlouhou pauzu.

forton:
díky :)
Povídky
Osudový skok-ZDE
HRA
*Jumper vs. Wraith ´s
(klikni)
          Sol LeWitt

mikey Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Myslím, že to je zcela pochopitelné. Budu držet palce na maturitu.. :wink:

P.S., alespoň tě stačim dohnat, už jsem zase děsně pozadu ve čtení. A víš že jsem ti dovolil mě ukamenovat, pokud to nedočtu.. :lol:
Povídka Svatá výprava Ori již vládnou Pegasu a nyní upřeli veškerou svou pozornost k poslednímu útočišti nevěřících. Mléčné Dráze!
Mikeyho krátké povídky: Antareský incident (11.12.09)

PředchozíDalší

Zpět na Mrtvé povídky