Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra FanArt Vaše povídky Mrtvé povídky STARGATE - 24 hodin: Konec 1. sezóny + Celkové Shrnutí!

STARGATE - 24 hodin: Konec 1. sezóny + Celkové Shrnutí!

Kocourr Senior Airman
Senior Airman

Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací

Ale nezapoměli jsme na Tebe :smile: , ale vybavit si událost v povídce která mě zaujala nejvíc, tak to bych si to Tvoje veledílo musel přečíst celý znova a na to je moc brzo :smile:
Osobně bych tě pochválil za realistické popsání politiky boje ruské BC 303. :ok: Osobně mi přijde mnohem více rozumější z boje zmizet a mít šanci ještě události nějak zvrátit, než po "americku" zahynout zbytečnou/hrdinskou smrtí a nemít šanci už cokoliv změnit. :yes:
Jinak kdy můžeme očekávat druhou řadu? A malinkatý spoiler o čem bude by taky neškodil :D

*Jack* Uživatelský avatar
Chief Master Sergeant
Chief Master Sergeant

Bydliště: Východní Čechy, Orlickoústecko; nápověda: Je tam vedro jako v tanku!

Odpovědět s citací

No, už mi něco takového jako ty, říkala DarkLive, ale i tak jsem to zkusil, kdyby náhodou si někdo něco vybavil... :sorry: Ale i tak si ty dohodil to o ruské BC-303, takže jsem svým způsobem uspěl, díky za tvoji pochvalu na adresu konkrétně tohohle nápadu... :)

Jinak spoilery ohledně druhý řady by byly ještě trochu předčasný, protože jsem zatím ještě moc nepřemýšlel o její náplni, i když se mi pár námětů už v hlavně rojí... :wink:

Na místo toho, jestli máš dál zájem o mou tvorbu, během tohohle nebo maximálně přístího týdne (spíš tenhle myslím :roll:) mám v plánu vydat prolog k další povídce, jenž bude vlastně pokračovat v dosavadní dějový linii, kterou sem nakous v první řadě a trochu naznačil v epilogu... :yes: No a pokud všechno bude, jak to plánuju teď, tak by pak měla po první řadě nové povídky (zatím mám představu že bude mít tak 16-20 dílů max. po 5-6 stránkách, nevim jak dlouhejch, ale ve výsledku by to rozhodně nemělo být delší než 24h a tím pádem by to ani nemělo zabrat takovou dobu) přijít ta "slibovaná" druhá řada, jestli to takhle stačí... :)
Nejnovější tvorba:
    TASK FORCE: 1x04 Hrdinův sen V. (ZDE)
    Obrázek
Můj povídkový seriál:
    STARGATE - 24 hodin: (ZDE)
    Nejlepší námět a zpracování v povídce roku 2008 i 2009!
Další projekty:
    Osudový skok: Společná sci-fi povídka 5-ti autorů (ZDE)

Kocourr Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Stačí stačí :smile: , volné pokračování bude určitě zajímavé, a plánovaný prolog si určitě nenechám ujít :yes:

Alteran Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

super us sa tesim na dalsiu seriu!!

Chief Master Sergeant
Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Jsem rád, že je zájem a děkuji za něj... :)
Na oplátku se pokusím ten prolog schrastit už tenhle týden (zpozdit by to mohla jen korekce, ale nebude to dlouhé, tak snad ne)... :wink:
Nejnovější tvorba:
    Obrázek
Můj povídkový seriál:
Další projekty:

Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

no co uz je napisany???

Chief Master Sergeant
Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Bohužel sem to zatím nestih :oops: a ještě ke všemu mi na pár dní odjela korektorka, takže pravděpodobně až ke konci tohohle týdne, ale naoplátku toho čekání zase bude menší přestávka mezi prologem a prvním dílem (plánoval sem dva týdny podle zájmu pak míň nebo víc, ale teď už to spíš bude míň, ale to je ještě hodně nejïstý, protože to zatím není dál než ve stádiu vymýšlení :sorry:)... :wink:
Nejnovější tvorba:
    Obrázek
Můj povídkový seriál:
Další projekty:

Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

tak co je nieco nove??

Chief Master Sergeant
Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

To si piš, že je, pokud tedy mohu něco věrohodně uvézt - počítám, že po mém posledním ujištění, toto moc slavně znít nebude - tak v řádnu jednoho až dvou týdnů bych sem měl dát první díl... :)
Ovšem ještě řešim určité části dílu, píšu ho a taky si nejsem jistý, jestli nejdřív nedám první díl a pak teprve informační podklady k němu - něco málo o tom, co se dělo mezi první řadou 24h a novým povídkovým seriálem -, ale zatím to vypadá, že to tak udělám, jen si ještě ujasním, kdy s tím vyrukuju napovrch, abych zase nelhal, že to dám toho a toho dne, toho a toho měsíce, tenhle rok... :wink:
Dík za zájem a pochopení... :)

EDIT (28.11.09):

Trochu informaci, u kterých se ale nemusíte bát, že by vám spoilovali děj... :wink:
http://osudovy-skok.forumczech.com/jack-f2/info-o-m-t27.htm#38
Nejnovější tvorba:
    Obrázek
Můj povídkový seriál:
Další projekty:

jakop Uživatelský avatar
Major
Major

Pohlaví: Muž
Odpovědět s citací

Možná by bylo fajn, když už je podídka komplet zauvažovat i na tom, aby se přidala do
http://sga-project.com/povidky/
jakop
E-Mail - jakop@lit.cz
Skype - jakop_osik

Chief Master Sergeant
Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Nj, je hezké, že tě to napadlo, jakope :), ale bohužel tato povídka je až příliš dlouhá na to, aby se tam dostala - dokonce mi bylo řečeno Dragonem, že byli problémy už i s jeho pomstou a tá nějakých třicet stran nebo víc (teď si fakt nejsem moc jistej)... :wink:
Nejnovější tvorba:
    Obrázek
Můj povídkový seriál:
Další projekty:

jakop Uživatelský avatar
Major
Major

Odpovědět s citací

Pomsta má 105 stran, tvoje je jen asi 3x delší :-)
jakop
E-Mail - jakop@lit.cz
Skype - jakop_osik

Dragon Uživatelský avatar
Brigadier General
Brigadier General

Odpovědět s citací

Problémy no jak se to vezme...
ano trvalo to (na to jsem měl a stále mám osobně pochopení ;))
ano nebyl na to pravděpodobně čas
ano Kucix (sand píšu dobře) s tím měl plné ruce práce a nešlo mu to (ano problém byla délka)

takže se to nakonec rozdělilo po dílech (se koukněte na to jak to tam má třeba Klenotka a jak já...)
takže myslím že by z tebe Kucix ASI (nechci mu křivdit) nadšen nebyl, ale možná by to šlo díl podílu.... jen sám zatím nevím jak je to s obrázky a hudbou... (pokud vím tak i v této povídce jsou ;))
Povídky
Vše potřebné naleznete-ZDE
Osudový skok-ZDE
HRA
*Jumper vs. Wraith ´s
(klikni)
„Myšlenka, i když nebyla převedena do podoby obrazu, je sama uměleckým dílem. Myšlenkový proces umělce bývá často zajímavější než výsledná realizace.“
          Sol LeWitt

Chief Master Sergeant
Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Tak obrázky nejsou nutné a hudba tu (bohužel) není... 8)
Pokud by si ale ty Dragone potom za Kucixem (nebo i někým jiným ohledně umístění tvé poslední povídky do povídkové sekce) šel, tak se klidně poptej jestli můžeš, samotný ale zatím neplánuju to zkoušet, protože si stejně myslím, že by to nešlo :sorry:
Nejnovější tvorba:
    Obrázek
Můj povídkový seriál:
Další projekty:

Dragon Uživatelský avatar
Brigadier General
Brigadier General

Odpovědět s citací

no mám zkušenost....já psal Klenotce a ta mě obratem odkázala na Kucixe, takže psát tam ;) (pokud se nic nezměnilo)
ohledně zasílání a ptaní...
no zaslal jsem to ve wordu už po úpravách, tak aby s tím bylo co nejméně práce, ale zároveň abych jí nepřidělával ;)
a ptaní...no upřímně rád bych se ti zeptal (sám envím kdy se budu ptát na sebe) ale přijde mi krapet blbé ptát se na cizí povídku...ale řekni mi délku nejkratšího a nejdelšího dílu co máš a já až se budu informovat na sebe, tak se zeptám jaké jsou limity ;)

i když teď jak jsem se zamyslel... on ti snad ani nebyl problém s délkou ale s počtem částí... :scratchanym: už nevím, ale až se do toho pustím, tak se ti na tohle zeptám ;)
Povídky
Vše potřebné naleznete-ZDE
Osudový skok-ZDE
HRA
*Jumper vs. Wraith ´s
(klikni)
„Myšlenka, i když nebyla převedena do podoby obrazu, je sama uměleckým dílem. Myšlenkový proces umělce bývá často zajímavější než výsledná realizace.“
          Sol LeWitt

PředchozíDalší

Zpět na Mrtvé povídky