Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra FanArt Vaše povídky Mrtvé povídky Stargate darkness and changes

Stargate darkness and changes

má cenu to psaát

Ano
6
100%
Ne
0
Žádná hlasování

Celkem hlasů : 6

deadalos Uživatelský avatar
Captain
Captain

Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací

posedklíku maj pravdu já si myslel že mam haluciance když jsem viděl tvuj komentář chtěl jsem na to reagovat jako děláš si srandu ale nakonec jsem to rači nechal být.

Puk Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

:hmmm: Tak:
1. - Korektor :yes:
2. - Dvaja korektori :scratchanym:
3. - Traja korektori a odstavce. :yahoo:
:arrow: Inak, celé som to ani nedočítal. :sorry: Proste je tam plno-hafo-veľa nerozdeleného (natlačeného) textu :scared: a priveľa chýb. :cry: :(
:idea: Skús to dať niekomu upraviť a určite si to potom prečítam a dám vedieť ako sa mi to pozdáva. :wink:
:bye:

pal Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

no prosim na posedlika reagujes a na mne ne :?: :palka:
ano puk ma pravdu
to co jsi napsal behem 10-30min by potreboval tym korektoru upravovat celej den :rflmao:
tam kde ma byt y je i a obracene o nekterych castech textu ani nemluvit. nekde chybi cela slova ci v lepsim pripade pismena.

ten wordpad opravdu neni dobra volba
zacni uz konecne pouzivat neco jineho
open office(nejznamejsi) bezi i pod win a je to otevrena licence takze zadarmo(dedek mounfield :lol: )

vazne jestli jsi to chtel jako odpoutani pozornosti od tvou prvni povydky tak se ti to tedy nepovedlo bo toto je jeste horsi
sito velmi hzavou jehlou bez nejake koncepce
Za kazdym vzestupem civilizace stala vira, za kazdym padem nabozenstvi. Neni nic horsiho jak negativni mysleni, zarlivost, zavistive ci jine negativni reakce pro zniceni zivota. Proto je treba myslet a konat pozitivne a s laskou.

Captain
Captain

Odpovědět s citací

OK tak upřímě trvalo mi to 3 hodiny jelikož jsem přitom eště brouzdal na netu.
A upřímě toto byl pro mě spíše úvod ale k tamtomu už se nechci vracet to by bylo jako dnes zacharaňovat titanic :D. takže rači se pokusim zachránit loď která se potápí než loď která je už asi sedmdesát let potopená. pardon nevím jistě nezajímam se o to příliš. Jelikož titanic byl civilní loď.

pal Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

:hmmm:
je otazka ci je jeste co zachranovat
dost lidi ta gramaticka smrst odradila
pokus se to predelat a at ti nekdo z renomovanych korektoru to prohledne a dej to tu znova
Za kazdym vzestupem civilizace stala vira, za kazdym padem nabozenstvi. Neni nic horsiho jak negativni mysleni, zarlivost, zavistive ci jine negativni reakce pro zniceni zivota. Proto je treba myslet a konat pozitivne a s laskou.

Captain
Captain

Odpovědět s citací

OK no ale k tamtu se vracet nebudu jelykož už to ani mě nebaví ta "povídka".

pal Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

:rflmao:
OK no ale k tamtu se vracet nebudu jelykož už to ani mě nebaví ta "povídka"

OK no ale k tamte se vracet nebudu jelikož už mě to ani nebaví ta "povídka"

prosim muzes me napsat v cem je rozdil?
dik :wink:

Captain
Captain

Odpovědět s citací

Sám nevim poslední dobou jsem uplně neschopnej :'(

pal Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

ale no tak poradne si je porovnej a hlavne nebut linej :palka:

Leaf Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

:hmmm: nemam odvahu na to, precist si to :D (nic ve zlem, daedale :) )
[img][./images/thumbs/q1wj_1391358303.jpg]http://imageshack.com/a/img706/385/q1wj.jpg[/img]
Stargate Nemesis

--------------------------------------------------
Obrázek

Captain
Captain

Odpovědět s citací

Mě by nevadilo kdybys jsi napsal neumíš psát a už nic nepiš.
Jinak rozhodl jsem se že příští díl nedopíšu a děj se bude odehrávat od 5x20 nepřítel před branami kterej poupravim jelikož mam v plánu nechat vilepšení lodí třídy 304.

pal Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

mam v plánu nechat vilepšení lodí třídy 304. :!:

zatracene davej si pozor :palka: :palka:
predpony velky to tvuj nepritel :rflmao:

Mě by nevadilo kdybys jsi napsal neumíš psát a už nic nepiš.

no to urcite tak neni, jen se lekl te gramatiky.
me delalo obrovse potize to docist, nekde kolem 25-30 radku jsem mel krizi, ale uspesne jsem ji prekonal a dorazil to se skripanim zubu.
dej vypada slibne, jen ta gramatika.
jo na zacatku zminujes nejake fuzni reaktory jaky ma jeden po vylepseni asgardy vykon?

Captain
Captain

Odpovědět s citací

Zhruba jako by jsi usekl ZPM a dal tam půlku takže 50% ale oni na tom spolupracovaly s lidma a snažily se jim trošku pomoci a měly tam i části z databáze Atlantidy.

pal Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

:hmmm: ty generatory jsou na spusteni reaktoru a ta fuze je jaka?

Captain
Captain

Odpovědět s citací

termojaderná spuští jí 5 naqadahov generátorů které po spuštění zemění funkci a napájí systémy teda ty které už nejsou potřeba k udržení výkonu.
Naposledy upravil deadalos dne 17.1.2014 17:37:32, celkově upraveno 1

PředchozíDalší

Zpět na Mrtvé povídky