Už jsem ti psal SZ, tak abychom nebyli OT... měl bych pár výtek k postavám. Na to, co všechno dokázali, se mi zdají příliš mladí a co se týče doktora McCoye... ať už technik nebo lékař, to jméno bych pozměnil. Postava stejného jména se vyskytuje ve Star Treku.
Vzal bych si je na paškál všechny po jednom, pokud dovolíš (neber si to zle, jsou to pouze rady, co vylepšit

)...
Ryan Evans, právě u něj se mi jeho věk zdá do očí bijící. 36 let a už je z něj plukovník. A to ještě vystudoval astrofyziku.
Vem si Mitchella. Asi ve 32 se z něj stal pilot 302 a povýšili ho na majora. Tím zůstal až do 35, kdy dostal velení SG-1 a povýšili ho na podplukovníka. Ve 38 ho znovu povýšili, tentokrát konečně na plnohodnotného plukovníka. To už měl ale za sebou slušnou kariéru.
Carterová byla ve 29 kapitán (i to se mi zdá trochu přehnané, když mezitím stihla studovat, ale budiž). Ve 31 major, ve 36 podplukovník a 39 plukovník.
Sheppard: 34 major, 35 podplukovník. Dnes je mu 40 a podplukovníkem stále zůstává.
Trošku bych nad tím popřemýšlel. Buď bych mu nějaké roky přidal, nebo ho degradoval. Ono by to v té záplavě plukovníků bylo i docela cool.
Bree Thomsonová... u té je ta vysoká hodnost už docela do očí bijící. Typově by mi ale spíš seděla jako mariňák, než jako pilot od letectva. U mariňáků se ale vysoké hodnosti nedosáhne tak snadno, minimálně pokud chceš zůstat u aktivních týmů. SG týmu námořní pěchoty by klidně mohl velet seržant. Plukovník Reynolds z SG-3 musel být ale docela tvrďák, když se v tak mladém věku zasloužil o takovou hodnost, ale jako velitel USMC na základně se to taky dá obkecat. To jsem ale dost mimo... pokud jí tedy chceš nechat u USAF, možná by stačilo z ní udělat kapitána. Pokud se ti líbí ta myšlenka s mariňákem, výš jak nad poručíka bych určitě nešel.
McCoy. O něm už jsem se zmínil, ale tím svým egoismem, který jsi zmínil ty, mi až moc připomíná McKaye.
Přidal bych do týmu třeba ještě nějakého vojcla. Nemusí to být přece 100% podle SG šablony.