Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra FanArt Vaše povídky Mrtvé povídky Destiny of Pegasus (díl 21. - 12.01.2012)

Destiny of Pegasus (díl 21. - 12.01.2012)

Ice Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací

Tak díky vše za velmi příjemná hodnocení a za podporu. To vždy potěší :yahoo:
Snad vás dalšími díly nezklamu, ale vzhledem k nadcházejícím letním prázdninám bude několik následujících dílů vycházet velice nepravidelně. A nebojte se, brzo se větší měrou připojí i Dragon, jelikož opravdové boje a bitvy teprve přijdou 8)

jinak zde povídka v PDF
http://uloz.to/1916500/destiny-of-pegasus-part-07-.pdf

Dragon Uživatelský avatar
Brigadier General
Brigadier General

Pohlaví: Muž

Odpovědět s citací

Ice píše:
A nebojte se, brzo se větší měrou připojí i Dragon, jelikož opravdové boje a bitvy teprve přijdou 8)

což znamená že tato povídka se zařadí do fronty povídek kde budu zdržovat :(
Povídky
Vše potřebné naleznete-ZDE
Osudový skok-ZDE
HRA
*Jumper vs. Wraith ´s
(klikni)
„Myšlenka, i když nebyla převedena do podoby obrazu, je sama uměleckým dílem. Myšlenkový proces umělce bývá často zajímavější než výsledná realizace.“
          Sol LeWitt

Ice Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Dragon Uživatelský avatar
Brigadier General
Brigadier General

Odpovědět s citací

:rflmao: :rflmao: to jsem zvědav jak se o to chceš postarat až budu X kilometrů od nejbližšího internetu :rflmao: :( :cry:

i když cca jednou za dva týdny si cestu k netu možná na minutku najdu ;)
Povídky
Vše potřebné naleznete-ZDE
Osudový skok-ZDE
HRA
*Jumper vs. Wraith ´s
(klikni)
„Myšlenka, i když nebyla převedena do podoby obrazu, je sama uměleckým dílem. Myšlenkový proces umělce bývá často zajímavější než výsledná realizace.“
          Sol LeWitt

jakop Uživatelský avatar
Major
Major

Odpovědět s citací

Tak jsem konečně dočetl 7. díl a je fakt super a už se těším na podrobnější popis lodí "Velké flotily" :D :D :D :D
jakop
E-Mail - jakop@lit.cz
Skype - jakop_osik

Ice Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Tak díky za chválu a v následujících dílech určitě bude bližší popis lodí Velké flotily.
Jinak bych byl rád kdybyste se vyjádřily jak by se vám líbilo psaní dílů. Nabízím dvě možnosti: Psaní jako doposud - tzn. z od každé galxie nebo rasy něco nebo by každý díl jednal převážně o jedné rase a další by byli jen okrajově a děj kolem nich by byl v další části (částech)
Doufám že se vyjádříte, jde hlavně o vás čtenáře.

jakop Uživatelský avatar
Major
Major

Odpovědět s citací

S tím psaním, že teď je to ideální. Protože když se zaměříš hlavně na jednu rasu, může se ztratit přehled. Teď se aspoň ví, co se kde děje a to je podle mě lepší.
jakop
E-Mail - jakop@lit.cz
Skype - jakop_osik

Werostir Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

souhlasim s jakopem.... i pro mě je to teď přehlednější...
Tak... ja ho zabiju, to je magor.. naprostej Idiot..
- Zelenka

Obrázek

Ice Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Sice jste se ozvali jen dva, což mě docela mrzí, ale i přesto teda zůstanu u stávajícího stylu psaní této povídky.

Bohužel musím oznámit, že vzhledem k nastávajícím prázdninám, dovoleným a také osobním záležitostem bude uveřejňování této povídky pozastaveno přibližně do konce srpna. Sice budu na dalších částech pracovat, ale momentálně jsem vytížen jinými věcmi :roll: a i Dragon, který mi dělá technického poradce a píše i některé části, bude na dlouhou dobu mimo net.
Možná, ale opravdu jen možná tu ještě uveřejním jeden díl během července, ale opravdu nic neslibuji :wink:
Doufám že této povídce zůstanete věrni a díky za vaší přízeň :bye:

tokrp Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

oh ano, příběh od kterého se člověk těžko odtrhne.. :twisted:
Jack: musím to vědět Danieli co znamená to jejich kree
Daniel: Pozor, poslyš, soustřeď se
Jack: něco jako haló..

anda Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

no,je tady dost lidí co si povídku přečtou ale nereagují,tak to tak neber :)

Ice Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Tak po delší odmlce jsem tu s několika málo informacemi o pokračování povídky.
Mam sepsáno několik stránek, které by mohly vydat cca na 3 díly, ale děj není pořádně ucelen a musím si velmi rozmyslet co a jak se vyvine. To znamená že další díl tu uveřejním v září, dřív to určitě nebude.

a menší spoiler k událostem v nadcházejících dílech:
Toto je spoiler!!!:
Wraithové ve snaze zvítězit, využijí veškeré možnosti které se jim naskytnou.
Lanteané s Alteriány budou vše sledovat a připravovat se na zdrcující útok, který by zničil všechny nepřátele.
Sciani budou jako stín. Budou a nebudou.
A Venatoři se ukáží ve své pravé podobě krvelačných šelem, které nic a nikdo nezastaví.

dehu Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

neee .. tohleto nemůžu do září vydržet! :wall: :wall: :bounce:
Asgards 4ever! >> f*ck 10x20 Unending !

Ice Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Tak už se nám to krátí a pokud vše půjde dle mého plánu, tak další část tu bude 1.9. No jestli se mi bude chtít tak sem pár dnů předtím hodím jakousi rekapitulaci předchozího dění s pracovním názvem
"V minulých dílech jste četli"

Ice Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Tak konec prázdnin se blíží a jak jsem slíbil přicházím s menší rekapitulací již napsaných částí abyste si vy čtenáři připomněli předchozí děj.
V předchozích dílech jste četli:

Venatorská domovská galaxie:
„Shromáždění lovců odhlasovalo válku a totální zničení všech nepřátel, kteří mají co dočinění se zničením naší lovecké flotily a se smrtí jejího nejvyššího velitele! Přípravy započnou ihned!“
V celé galaxii Proximus Venatrix započaly přípravy na válku. V několika dalších soustavách je v plném provozu mnoho gigantických doků, vyrábějících veškeré druhy vesmírných plavidel.

Atlantis:
„Je na čase aby řečnění šlo stranou a začalo se něco dít! S našimi bratry jsme se odloučily již před staletími, ale pořád jsme v kontaktu. Pokud je nepožádáme o pomoc a nic neuděláme, dopadneme hůř než ve válce s Wraithy!“
„Jediné řešení je povolat na pomoc naše bratry Alteriany a také veškeré oddíly Satelleské gardy. Vím že rada není nakloněna mít armádu znovuzrozených válečníků, ale nic jiného nám nezbývá. Jejich válečné zkušenosti, které získali během několika životů, jsou neocenitelné. Není lepších vojáků ve vesmíru.“ Domluvil Merdin. V radě začala velká diskuse.

Alterianská galaxie:
„Velká rada Alterianská rozhodla o nutnosti pomoc Lanteanům v dobách tísně podle smlouvy a dohody o vzájemné pomoci z dob oddělení, za účelem kolonizace a průzkumu dalekých světů a galaxií. Podle verdiktu Velké rady začíná okamžitá mobilizace veškerých Alterianských sil.“

Jedna z wraithských planet:

„Tak už dost! Musíme držet při sobě! V tom je naše síla. Pokud se rozdělíme a budeme bojovat proti sobě, tak pomůžeme jen našim nepřátelům a ničemu jinému. Musíte se usmířit a spojit se proti společnému nepříteli, mé děti.“ Řekl podivný hlas. Královny se utišily, jako když na děti ve škole křikne jejich přísný učitel. Z temného koutu místnosti pak pomalým a rozvážným krokem vyšla zahalená postava. Vešla do nepatrného světla a odhalila svoji tvář. Královny rychle vstaly a poklonily se. Před nimi stála první! První královna, matka celého wraithského národa.

Venatorská galaxie:

„Kdo si žádá mou přítomnost? Kdo se opovažuje mne rušit?!“ řekl neznámý, velmi nevrlý hlas a lebce přitom modře zářily oči.
„Arakten Sobaraq. Nynější nejstarší člen shromáždění a tvůj věrný a oddaný služebník.“ Řekl vůdce Venatorů.
„Co si žádá mou přítomnost? Co je tak nutné že mne rušíš?“
„Náš národ byl nucen vstoupit do války. Nepřítel je však silný a ...“
„To vím moc dobře. Proč mne však rušíš Araktene Sobaraqu? Co je tak důležité, že to nedokážeš vyřídit sám a potřebuješ mou božskou pomoc? Nechtěj mne rozezlit zbytečnostmi, sic bude národ lovců mít nového vůdce!“ Řekl hlas velmi výhrůžně a v očích lebky se na chvilku zablesklo.
„Můj pane, přicházím v záležitosti jejíž projednání vyžaduje tvé rozhodnutí. Shromáždění přijalo nutnost mobilizovat celou naši armádu, ale také lodě Velké flotily. Potřebujeme tvé požehnání, nejvyšší.“
„Chcete Velkou flotilu? Ta nebyla ve válce již staletí. Její povolání si vyžádá mnoho mých sil a bude nutno všechny lodě upravit. Je to velké rozhodnutí. Tak velké, že je může udělat pouze bůh. Bůh jímž jsem já.“ Řekl hlas a velmi hrubě a drsně se zasmál. Venatorský vůdce pořád klečel se skloněnou hlavou.

Atlantis:
Na Atlantis zněl varovný poplach a všichni se připravovali na útok nepřátelské flotily. Satelleská garda byla připravena odrazit veškeré možné výsadky a v hlavním ovládacím křesle seděl Merdin, připraven pomocí dronů zničit co nejvíce nepřátelských plavidel. Na pevnině byla uvedena dvacítka kanónů do automatického obranného režimu.
Ze senzorů města však bylo patrné, že Atlantis nemá moc velkou naději na odražení útočníků. Dalo se čekat dlouhé obléhání do doby než mocný městský štít zkolabuje a město bude zničeno.
„Pane nepřátelské lodě se stahují.“ Hlásil jakýsi Alterian na můstku vlajkové lodi.
Admirál se podíval na monitor a skutečně spatřil jak pětice wraithských křižníků doprovází čtyři hives do hyperprostoru spolu se třemi scianskými loděmi. Admirál se mírně pousmál.
„Postarejte se o zbylé nepřátelské stíhače a vykliďte cestu k planetě.“ Po jeho rozkazu veškeré alterianské lodě začaly střílet svými energetickými zbraněmi na stíhače, či do trosek, které se nacházely mezi nimi a planetou s Atlantis.
Vznešené a velké město bylo zachráněno.

Wraithská planeta:

Královna matka vstala a zlostně zasyčela. „Připrav vše k aktivaci lodě. Je načase navštívit naše takzvané spojence. Jejich neuvážlivost nás nyní táhne do záhuby… a taky mi přiveď jeho…“ řekla královna matka a na chvilku se odmlčela. Wraith i královny na ni se zájmem koukali. „… však víš koho. Je na čase aby předvedl své umění v plné síle.“ Dořekla královna matka a podivně se pousmála.

Venatorská galaxie:
Tři nejvyšší Venatoři na sebe pohlédli a ihned vyšli ven z chrámu. Tam se před hlavním vchodem postavili a dívali se na nebe. Obrovské slunce jejich soustavy se zbarvilo do ruda a podivně pulsovalo.
„Podívejte Venatoři!“ řekl Arakten Sobaraq a přitom ukázal na oblohu. „Náš mocný bůh přijal naše oběti. Za naši dobrou službu se nám odvděčil. Dal nám k dispozici moc Velké flotily. Již nás nikdo a nic nezastaví!“ Řekl mohutným hlasem Arakten Sobaraq a shromážděný dav jásal.
Na orbitě planety se zatím objevilo deset obrovských plavidel. Byly mnohonásobně větší než mateřské lodě Venatorů a jejich vzhled nepřipomínal nic co se vesmírem potulovalo. Velká flotila dorazila.

Pokračování již brzy!!!

PředchozíDalší

Zpět na Mrtvé povídky