Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra FanArt Vaše povídky Mrtvé povídky StarGate: New Age - Kapitola 02 - Výprava[Část I](1.8.2014)

StarGate: New Age - Kapitola 02 - Výprava[Část I](1.8.2014)

posedlík Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Pohlaví: Muž
Odpovědět s citací

vypadá to opravdu dobře na to ,že je to tvoje první povídka

pal Second Lieutenant
Second Lieutenant

Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací

no autore kdy a jak casto tedy budes vydavat :?:
Za kazdym vzestupem civilizace stala vira, za kazdym padem nabozenstvi. Neni nic horsiho jak negativni mysleni, zarlivost, zavistive ci jine negativni reakce pro zniceni zivota. Proto je treba myslet a konat pozitivne a s laskou.

Foxik999 Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Budu vydávat jak se mi to bude hodit :D Ale jeden díl za týden určitě bude, první dva byly už napsané tak to šlo rychle :write:

pal Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

no to ne frajere ,, jak se mě to bude hodit" :palka:
stanov který den tu bude přistávat nový díl.
aby se třeba nestalo ze jednou ho vydas v sobotu/neděli večer a další(jelikož tě zrovna políbila muza)v pondělí brzo ráno. a pak zas budem čekat, nudit se a strachovat kdy že bude další díl?
Za kazdym vzestupem civilizace stala vira, za kazdym padem nabozenstvi. Neni nic horsiho jak negativni mysleni, zarlivost, zavistive ci jine negativni reakce pro zniceni zivota. Proto je treba myslet a konat pozitivne a s laskou.

deadalos Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

Jo jasně a díl bude mizernej proože i když nebude mít náladu na psaní bude se snažit něco dát dohromady aby tu díl byl kdy on řekl že tu bude.

pal Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

díl nebude mizernej.
už jen díky tomu jak nasadil ladku předchozími díly.
samozřejmě že na pravidelne vydávání je potřeba mít něco v šuplíku(dva díly) když náhodou nastane krize či nedostatek motivace.
je jen na autorovi či zvolí týdenní, dvoutýdenní či delší intervaly.

Foxik999 Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Pokud tedy chcete vědět kdy bude další díl, tak vám to tedy řeknu :D
Už mám rozepsáno, a do konce týdne bude díl hotový. Takže v neděli ho sem hodím :pst:

pal: Tak ty chceš přesný den... :hmmm: A nechceš to na sekundy? :rflmao: Nemůžu nic slíbit, ale pokusím se sem každou neděli něco hodit :)

pal Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Ne na sekundy to nepotřebuju.
Stačí určen den.
A ten jdi určil.
Jsem zvědav na další dily.

10.08.14
no prosím. neděle pomalu končí a kde nic tu nic. :palka:

Předchozí

Zpět na Mrtvé povídky